Cos cumparaturi COS DE CUMPARATURI (0)
Casa inteligenta Baie inteligenta Decoratiuni interioare Produse resigilate
CONTACT

0744360393


0744980399


office@home-tech.ro

DESPRE NOI
Importator de produse high-tech pentru casa, printre care capace de wc inteligente si bideuri electrice, de peste 6 ani reprezentant pentru Romania al firmelor Daewoo, YoYo Electronic ltd. Paseco si Izen ltd.(acesta fiind primul producator de capace de wc automatizate care a patentat la acest produs functia de clisma).

Suntem consecventi principiilor si regulilor, aplicate cu succes la Home-tech.ro, de a ne trata clientii ca si prieteni, de a le oferi produse de cea mai buna calitate si servicii ireprosabile.

Ideea centrala a filosofiei noastre de afaceri este simpla: trateaza-ti intotdeauna clientul asa cum doresti sa fii tratat.
Ca urmare investim in increderea si fidelitatea clientilor nostri pentru a crea o legatura puternica, pe termen lung, legatura din care toti avem de castigat.

Strategia noastra este simpla: dorim sa punem la dispozitia potentialilor clienti un magazin online usor de folosit si instrumente care sa transforme procesul de cumparare intr-o experienta unica ce are rolul de a convinge clientii ca merita sa revina la home-tech.ro.

Suntem aici pentru ca dumneavoastra sa ne gasiti de cate ori veti dori sa va intoarceti.despre noi | feedback | garantia calitatii | conditii de returnare | responsabilitati | termeni & conditii de utilizare visa mastercard