Cos cumparaturi COS DE CUMPARATURI (0)
Casa inteligenta Baie inteligenta Decoratiuni interioare Produse resigilate
CONTACT

0744360393


0744980399


office@home-tech.ro

COMENZILE MELE
Instrumentul "Comenzile Mele" va ofera posibilitatea de afla informatii detaliate si in timp real despre comenzile dumneavoastra. Fie ca doriti sa aflati in ce stadiu se afla comanda pe care tocmai ati lansat-o, fie ca vreti sa consultati detaliile unei comenzi anterioare, in aceasta sectiune aflati tot ceea ce va intereseaza.

Accesarea sectiunii "Comenzile Mele" se face dupa autentificarea cu nume de utilizator si parola. Dupa autentificare veti putea vizualiza lista comenzilor dumneavoastra precum si detalii legate de acestea: data lansarii, ID-ul si valoarea comenzii, modalitatea de plata aleasa precum si status-ul comenzii.

Apasand pe ID-ul comenzii aveti acces la sumarul acesteia, compus din informatii precum: denumirea produselor comandate, preturl acestora si valoarea totala a comenzii, defalcata pe componente (veti vedea daca si ce oferta speciala a fost valabila la momentul lansarii comenzii, cat v-a costat transportul, etc.).

Sectiunea "Comenzile Mele" va poate oferi o imagine completa a activitatii dumneavoastra ca si client Home-tech.

despre noi | feedback | garantia calitatii | conditii de returnare | responsabilitati | termeni & conditii de utilizare visa mastercard