Cos cumparaturi COS DE CUMPARATURI (0)
Casa inteligenta Baie inteligenta Decoratiuni interioare Produse resigilate
CONTACT

0744360393


0744980399


office@home-tech.ro

CONDITII DE RETURNARE
Produsele achizitionate de la Home-tech.ro se pot inlocui sau returna in termen de 10 zile lucratoare de la momentul receptionarii iar banii vor fi rambursati in termen de 30 zile, in urmatoarele conditii obligatorii:
1. Produsele trebuie sa nu prezinte deteriorari, sa aibe TOATE etichetele atasate si sa fie returnat in ambalajul original (cutie, plic, etc) in care a fost primit. In cazul in care un produs nu prezinta TOATE elementele enumerate mai sus, acesta NU MAI POATE FI RETURNAT.
2. Clientul trebuie sa ataseze coletului cu produsele returnate factura fiscala (originala) pe care a primit-o in coletul initial.
3. In cazul in care motivul solicitarii de inlocuire sau returnare il reprezinta o eroare a Home-tech.ro, costurile de trimiterea produselor inapoi la depozit, sunt suportate de noi.
4. In cazul in care inlocuirea sau returnarea se face fara motiv sau motivul nu este imputabil Home-tech.ro, costurile de returnare sunt suportate de client. ATENTIE! Clientul va plati transportul produselor inapoi, catre depozitul Home-tech.ro, chiar daca, la momentul achizitiei, transportul a fost gratuit (ca urmare a unei oferte speciale valabile pe site la momentul achizitiei). Costurile de returnare pot fi consultate aici.

Procedura de Inlocuire & Returnare
1. Contactati-ne telefonic sau prin email, in cel mult 10 zile lucratoare, de la momentul receptionarii produselor, pentru a solicita returnarea sau inlocuirea unuia, mai multor sau tuturor produselor (va rugam sa aveti la indemana documentul de transport, respectiv numarul AWB (acest document este lipit pe partea superioara a coletului).
2. Un consultant al Home-tech.ro va prelua solicitarea dumneavoastra si va va cere urmatoarele informatii: ID-ul comenzii si numele dumneavoastra.
3. Veti urma indicatiile primite din partea consultantului Home-tech.ro si veti trimite produsul/produsele pe care doriti sa le returnati/inlocuiti pe adresa noastra, impreuna cu factura fiscala originala. Va rugam sa retineti ca toate produsele pe care doriti sa le returnati/inlocuiti trebuie sa respecte, obligatoriu, toate CONDITIILE DE RETURNARE (link catre conditii de returnare).
In momentul in care intram in posesia produsului/produselor, in termen de 3 zile lucratoare veti primi un aviz de returnare/inlocuire. Acest aviz este precedat de inspectarea produsului/produselor returnat(e).
Daca avizul este favorabil, in termn de 30 zile veti primi banii inapoi (daca ati solicitat returnarea produsului), prin transfer bancar, in contul indicat de dumneavoastra.
In cazul in care optati pentru alta forma de plata (de exemplu, mandat postal) veti suporta costurile aferente transferului.
COSTUL RETURNARII va fi suportat de client.
EXCEPTIE fac situatiile in care returnarea se face ca urmare a unei erori din partea noastra (ati primit alt produs sau acesta prezinta defecte de fabricatie).
NU SE ACCEPTA retururile pentru produse care au suferit deteriorari (prezinta zgarieturi, pete, etc) ulterior receptionarii de catre client si din vina acestuia.despre noi | feedback | garantia calitatii | conditii de returnare | responsabilitati | termeni & conditii de utilizare visa mastercard