Cos cumparaturi COS DE CUMPARATURI (0)
Casa inteligenta Baie inteligenta Decoratiuni interioare Produse resigilate
CONTACT

0744360393


0744980399


office@home-tech.ro

CONT UTILIZATOR
Crearea unui cont de utilizator este obligatorie inaintea lansarii unei comenzi.

Contul de utilizator cuprinde informatii necesare livrarii: Nume, Adresa de livrare, Date necesare facturarii (CNP in cazul persoanelor fizice, CUI, Nr. Registrul Comertului, Banca, IBAN in cazul persoanelor juridice) precum si informatii de contact (adresa de email, telefon).

In momentul crearii unui cont de utilizator, pe langa furnizarea informatiilor de mai sus, vizitatorul este intrebat daca doreste sa primeasca notificari (si ce notificari alege sa primeasca).

Informatiile furnizate de client in momentul crearii contului de utilizator pot fi folosite si in cadrul altor actiuni de marketing si fidelizare (oferte speciale, bonus-uri, etc.). Utilizatorii vor fi informati si li se va cere acceptul pentru utilizarea informatiilor furnizate in scopurile enumerate mai sus.

Va rugam sa introduceti numai date reale si sa verificati corectitudinea acestora inaintea crearii contului de utilizator. Informatiile eronate pot majora intervalul de livrare si pot influenta negativ ofertele speciale lansate periodic de Home-tech.ro.

Pentru asistenta la crearea contului de utilizator sau obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la office@home-tech.ro


Creaza acum un cont de utilizator
despre noi | feedback | garantia calitatii | conditii de returnare | responsabilitati | termeni & conditii de utilizare visa mastercard