Cos cumparaturi COS DE CUMPARATURI (0)
Casa inteligenta Baie inteligenta Decoratiuni interioare Produse resigilate
CONTACT

0744360393


0744980399


office@home-tech.ro

CUM CUMPARATI
Folosind meniul principal, situat in partea superioara a oricarei pagini, alegeti categoria de produse care va intereseaza.

Cu ajutorul meniului vertical aferent fiecarei categorii de mai sus, selectati subcategoriile de produse care va intereseaza.

O data selectata subcategoria dorita, in zona centrala vor fi afisate toate sutienele aflate in oferta Home-tech.RO

Cu ajutorul filtrelor afisate in partea de sus, deasupra produselor, puteti rafina selectia dumneavoastra, restrangand numarul produselor afisate numai la ceea ce va intereseaza strict.

In momentul in care v-ati hotarat asupra unui produs, apasati pe poza sau denumirea sa si veti intra in pagina de produs.

In pagina de produs, dupa consultarea informatiile pe care Home-tech.ro vi le pune la dispozitie, alegeti, din cele 3 meniuri derulante afisate pe orizontala sub caseta cu informatii, parametrii necesari alegerii produsului.

Dupa ce ati selectat parametrii necesari, apasati butonul "adauga in cos" amplasat in partea dreapta, in linie cu cele 3 meniuri.

Repetati operatiunile de mai sus pentru fiecare produs pe care doriti sa-l achizitionati.
Cand ati terminat de adaugat in cos toate produsele dorite, urmati pasii indicati in cosul de cumparaturi pentru a alege adresa si optiunile de livrare, modalitatea de plata si a lansa comanda.

Nu uitati ca aveti nevoie de un cont de utilizator pentru a achizitiona produse din magazinul online Home-tech.ro.
Va puteti crea acest cont chiar in prima pagina a cosului de cumparaturi, folosind optiunea "Vizitatori".despre noi | feedback | garantia calitatii | conditii de returnare | responsabilitati | termeni & conditii de utilizare visa mastercard