Cos cumparaturi COS DE CUMPARATURI (0)
Casa inteligenta Baie inteligenta Decoratiuni interioare Produse resigilate
CONTACT

0744360393


0744980399


office@home-tech.ro

CUM PLATITI
Aveti la dispozitie 3 modalitati de plata a cumparaturilor efectuate in magazinul virtual Home-tech.ro:

RAMBURS - Platiti in numerar curierului care livreaza coletul.

ONLINE - Platiti online cu cardul dumneavoastra de debit/credit. La pagina de plata (ultima pagina a cosului de cumparaturi), dupa ce alegeti modalitatea de plata online, veti fi redirectionat catre pagina de plata a ROMCARD.

Home-tech.ro nu colecteaza, nu stocheaza si nu detine absolut nici o informatie despre cardul dumneavoastra. Aceste informatii se trimit direct pe serverele ROMCARD, autorizarea sau refuzarea unei tranzactii fiind definitiva.
In cazul in care o tranzactie este refuzata veti fi notificat numai asupra acestui fapt, nu si asupra motivelor care au stat la baza refuzului de a accepta cardul dvs.

ORDIN DE PLATA - Daca, in ultima pagina a cosului de cumparaturi (alegerea modalitatii de plata) optati pentru plata prin ordin de plata (virament bancar), sistemul Home-tech.ro va genera si expedia pe adresa dvs. de email o factura proforma valabila 5 zile lucratoare.

Pe baza acestei facturi dumneavoastra veti achita, prin virament bancar, contravaloarea produselor comandate. Home-tech.ro va expediaza produsele numai dupa confirmarea intrarii banilor in cont. Pentru a urgenta livrarea, va rugam sa trimiteti o copie dupa ordinul de plata, semnat si stampilat de banca, la adresa: office@home-tech.ro

Indiferent de modalitatea de plata aleasa de client, Home-tech.ro va emite si expedia factura fiscala aferenta comenzii.
Pentru comenzile expediate in Bucuresti, platite in sistem RAMBURS, clientul va primi, pe langa factura fiscala si chitanta care atesta faptul ca banii au fost incasati de la client.
Pentru comenzile expediate in Provincie, platite in sistem RAMBURS, veti primi, pe langa factura fiscala, chitanta FAN COURIER (utilizata pentru decontare). In aceasta situatie, dat fiind faptul ca firma de curierat depune sumele colectate de la clienti DIRECT in contul nostru bancar, nu emitem noi chitanta ci firma de curierat. Va rugam sa solicitati chitanta de la curierul care livreaza produsele.

Daca ati ales sa faceti plata prin OP (virament bancar), aveti mai jos datele necesare efectuarii platii:

Beneficiar: SC COMAT COMSERV SRL
Banca: SUNATI
Cont IBAN: SUNATI

despre noi | feedback | garantia calitatii | conditii de returnare | responsabilitati | termeni & conditii de utilizare visa mastercard