Cos cumparaturi COS DE CUMPARATURI (0)
Casa inteligenta Baie inteligenta Decoratiuni interioare Produse resigilate
CONTACT

0744360393


0744980399


office@home-tech.ro

GARANTIA CALITATII
Toate produsele pe care le gasiti in rafturile Home-tech.ro sunt de calitate superioara, garantata de marcile recunoscute cu care am incheiat parteneriate.


Fiecare nou partener ale carui produse se vor regasi in oferta noastra beneficiaza fie de awarness-ul propriu fie, in cazul marcilor mai putin cunoscute, de garantia pe care o ofera Home-tech.ro in urma testarii si analizarii produselor acestor parteneri.


Suntem consecventi regulilor si principiilor, dupa care deja functioneaza primul nostru magazin online (Home-tech.ro), conform carora clientii nostrii sunt prietenii nostrii si trebuie sa beneficieze nu doar de un produs ci de un pachet complet alcatuit din calitatea produselor, promptitudinea si profesionalismul serviciilor pre si post vanzare si, nu in ultimul rand, din pretul corect.


Asadar, cumparand de la Home-tech.ro, aveti certitudinea ca obtineti un produs de o calitate superioara, ce vine la pachet cu impreuna cu servicii profesionale, pe masura respectului pe care vi-l purtam.


Va asteptam sa va convingeti!
despre noi | feedback | garantia calitatii | conditii de returnare | responsabilitati | termeni & conditii de utilizare visa mastercard