Cos cumparaturi COS DE CUMPARATURI (0)
Casa inteligenta Baie inteligenta Decoratiuni interioare Produse resigilate
CONTACT

0744360393


0744980399


office@home-tech.ro

LIVRARE & TRANSPORT
Partenerul nostru logistic este firma de curierat rapid Fan Courier SA.
*** - Pentru orasele fara birouri Fan Courier, firma de curierat percepe o taxa suplimentara de calculata in functie de distanta pana la cel mai apropiat punct Fan Courier.

Costul livrarii standard este de 15 RON si se poate modifica, fara notificare prealabila, in functie de politica firmei de curierat Fan Courier.

Pentru livrarea in localitati in care nu exista birou Fan Courier, firma de curierat percepe o taxa suplimentara. Aceasta taxa se plateste indiferent de valoarea comenzii sau de ofertele speciale valabile la un moment dat si este calculata in functie de distanta intre localitatea de destinatie si cel mai apropiat birou Fan Courier.
Pentru a afla costul total de livrare valabil in momentul lansarii comenzii puteti utiliza calculatorul taxei de livrare.
Inainte de a lansa o comanda va rugam sa consultati sumarul cosului de cumparaturi unde sunt evidentiate toate costurile.

In functie de ofertele speciale pe care Home-tech.ro le deruleaza periodic, costul de livrare poate fi mai mic decat cel afisat in tabelul de mai sus. Orice modificare sau anulare a taxelor de livrare, ca urmare a unor oferte speciale, se anunta in mod vizibil pe site.

Inregistrarea comenzilor si livrarea acestora au loc dupa cum urmeaza:

Comenzile primite in fiecare zi lucratoare, de luni pana joi intre orele 09.00 - 15.00 se livreaza dupa cum urmeaza:
Bucuresti - Livrare in aceeasi zi.
Provincie - Livrare a doua zi

Comenzile primite dupa ora 15.00 vor fi livrate dupa cum urmeaza:
Bucuresti: Livrare a doua zi
Provincie: Livrare a treia zi

Comenzile primite in intervalul: Vineri, ora 15.00 - Luni, ora 09.00 vor fi livrate dupa cum urmeaza:
Bucuresti: Livrare Luni
Provincie: Livrare Marti

Comenzile cu livrare expres (numai pentru Bucuresti) ajung la destinatie in maximum 4 ore de la receptionarea comenzii (livrarea expres este posibila numai pentru comenzile receptionare pana la ora 15.00 de luni pana joi si pana la ora 12.00 in ziua de vineri)


despre noi | feedback | garantia calitatii | conditii de returnare | responsabilitati | termeni & conditii de utilizare visa mastercard